Reference

S pomočjo Geopedie veliko strani črpa podatke in tako uporabnikom še nazorneje prikaže lokacijo in druge podatke. Spodaj si lahko ogledate nekaj teh strani.

Register divjih odlagališč

Register divjih odlagališč je največji slovenski prostovoljski projekt, ki je nastal v okviru akcije Očistimo Slovenijo v enem dnevu. Sam namen projekta je bil vnašanje novih odlagališč po Sloveniji in pregled le-teh. S tem se je dobilo popoln pregled nad razširjenost divjih odlagališč po Sloveniji.

 

DEDI

DEDI nudi kakovostne, verodostojne in kompleksne vsebine, do katerih je dostop enostaven. Vsebine so podane tako, da izzovejo uporabnika k soustvarjanju novih. DEDI prinaša novo dimenzijo kulturne in naravne dediščine za najširšo javnost. Zato želimo, da DEDI zaživi in preraste v najbogatejšo digitalno zbirko slovenske dediščine.

 

Dogaja.se

Spletni portal dogaja.se je eden od najbolj obiskanih slovenskih portalov, ki nudi informacije o aktualnih dogodkih - zabavnih, kulturnih, športnih in drugih.

V letu 2011 smo začeli z integracijo in zemljevid Geopedie najprej vključili v prikaz lokacij v kraje (npr. Gledališče Križanke). Počasi bomo integracijo vključili še v druge dele portala.

 

Ostali uporabniki storitev Geopedia

Rtvslo - Oddajniki in zveze

Tri-pro

Planinska zveza Slovenije

AED baza Slovenije

ENGIS