Podporni člani projekta Geopedia

Projekt Geopedia zahteva precejšnja sredstva za svoje delovanje - stroški uporabe ortofoto posnetkov, kartografskih podlag in drugih prostorskih podatkov, vzdrževanje strežnikov, na katerih teče ter navsezadnje razvoj dodatnih funkcionalnosti. V pretekih letih smo nekaj sredstev pridobili s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj ter Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo. Večino sredstev pa je prispevalo podjetje Sinergise, ki tudi upravlja projekt.

Da bi lahko v prihodnosti razvili še več funkcionalnosti in ponudili še večji nabor geografskih informacij, vabimo posameznike, podjetja, in organizacije da se pridružijo projektu:

Posamezniki in podjetja, ki bodo prispevali letno nadomestilo, bodo dobili dostop do Pro različice Geopedie, ki omogoča dodatne vsebine in funkcionalnosti.

PosameznikiLetno nadomestilo za posameznike  (100 EUR z DDV)

Opomba: s klikom na gumb boste preusmerjeni na strani PayPal, kjer boste vnesli dodatne podatke.


Podjetja in organizacijeLetno nadomestilo za organizacije in pravne osebe (122 EUR z DDV na uporabnika)

Opomba: s klikom na gumb boste preusmerjeni na strani PayPal, kjer boste vnesli dodatne podatke.


Opombe:

  • Letno nadomestilo gre na račun upravitelja sistema Geopedia - Sinergise d.o.o. (Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, ID za DDV: SI72260254) in je namenjeno vzdrževanju strežnikov, razvoju novih funkcionalnosti ter izboljšanju vsebin.
  • Letno nadomestilo lahko plačate tudi direktno na račun podjetja (Sinergise d.o.o., Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, IBAN: SI56 0292 2025 7371 162). Po nakazilu vas prosimo, da nam pošljete obvestilo, da bomo tem hitreje dobili informacijo.
  • Plačniki letnega nadomestla lahko v roku 30 dni zahtevajo povračilo prispevka tako, da pišejo na info@geopedia.si.
  • Če en dan po plačilu letnega nadomestila ne dobite sporočila o vklopu Geopedia Pro storitve, nam prosim pišite na info@geopedia.si..