Zaključek prenove in novi ortofoto posnetki

Novi ortofoto posnetki

V prenovljeno verzijo Geopedie smo dodali vse najbolj pogosto uporabljane funkcionalnosti (urejanje podatkov, izdelava slojev in kart ipd.) in se pri tem trudili, da bi bila uporaba enostavnejša in hitrejša kot na starem sistemu. Sedaj smo prišli do točke, ko zagotavljanje delovanja starega sistema ovira nadaljnji razvoj, zato smo se odločili, da staro različico (v1.geopedia.si) s 1. 12. 2012 upokojimo. Za uporabnike to ne pomeni bistvene spremembe, saj so (in bodo) vsi podatki ostali dosegljivi na popolnoma enak način kot do sedaj. Vse povezave na staro različico bodo avtomatsko preusmerjene na novo.

Končno nam je uspelo, s pomočjo podjetja Geodis, osvežiti ortofoto posnetke, tako da so zdaj povsod na voljo zadnji uradni posnetki. Stari posnetki (DOF 2006) so še vedno na voljo Pro uporabnikom.

Nekaj slik nove Geopedie:

Urejanje sloja  Stiliziranje geometrij  Pretvornik koordinat  Tabela zapisov

Poleg nadgradnje Geopedie smo posodobili tudi navodila za uporabo, kjer smo razbili vsebino na kategorije, da boste lažje našli kar iščete.

Navodila za uporabo

V koliko vam je Geopedia všeč, jo lahko kadar koli podprete z različnimi donacijami, s katerimi bomo nadgrajevali obstoječo Geopedio.

Podprite nadaljnji razvoj Geopedie....

Lep pozdrav,
Ekipa Geopedia.si