Pešpoti - testno obratovanje

Pesšpoti

Testno smo otvorili nov portal - pespoti.si - kjer smo zbrali vse informacije, povezane z izleti v hribih in po ravnem. Aplikacija je zaenkrat na voljo manjšemu številu uporabnikov, a prav vsak, ki bi rad preskusil, pride na vrsto.

www.pespoti.si

Video vsebine

Splošne informacije
Video vam je lahko v pomoč pri začetnem odkrivanju možnosti uporabe portala Pešpoti, saj smo v njem predstavili osnovne funkcionalnosti.

Načrtovanje izleta
Že veste, kje boste začeli pot in kje jo želite končati? Vas zanima njen profil? Načrtujte izlet in že pred odhodom preberite osnovne opise poti.

Načrtovanje izleta s pomočjo nahrbtnika
Si želite izbrati zahtevnost poti? Želite vedeti, kako dolga bo? Bi spotoma radi obiskali zanimive točke? Uporabite nahrbtnik, zložite vanj odseke poti in izdelajte izlet po vaši meri.
Priprava zemljevidov
Na poti potrebujete tudi zemljevid. Natisnite le področja, po katerih teče pot in v nahrbtniku bo ostalo več prostora za kačjo slino, čokolado in fotoaparat.
Osebni dnevnik
Shranite izlete v osebni dnevnik in spremljajte svoj napredek. Ste na izletu posneli gpx sled poti? Uvozite jo v dnevnik, dodajte fotografije ter opis poti in če želite, lahko vaše izkušnje delite tudi z drugimi.

Komentarji

Lahko se doda samo začetek

Lahko se doda samo začetek poti in konec poti. Ne moreš pa dodajati vmesnih točk, Ali pa samo jaz kljub Youtube navodilom ne uspem.

 

lp

Rok