Izdelajte si vaš lasten simbol za Geopedio

Risanje simbolov za Geopedio

Ste si kdaj želeli imeti lasten simbol na Geopedii ali pa mogoče niste našli nobenega primernega med ponujenimi? Na portalu smo pripravili hitra navodila za izdelavo lastnega simbola.

Pred časom smo pričeli posodabljati simbole in seznam simbolov se je iz dneva v dan daljšal. Za najbolj zanimive vsebine smo simbole že posodobili, prav gotovo pa jih je med vašimi vsebine še ogromno. Tako lahko zdaj izdelate simbol, ki bo vam najbolj všeč in nam ga posredujete, da ga mi potem vnesemo v bazo in vam javimo številko simbola.

Velika prednost je tu pri nadzoru velikosti simbola, saj lahko izdelate veliko število velikosti simbola in imate tako lahko zelo majhne ali tudi zelo velike. Seveda vam za vsebine z veliko podatki ne priporočamo velikih simbolov.

Navodila za izdelavo lastnega simbola

V koliko boste imeli še kakršna koli vprašanja, nam jih lahko posredujete kar v komentarjih po navodili za izdelavo simbola, saj bodo tako tudi ostali s podobnimi vprašanji že dobili odgovor. Če pa nimate prave ideje ali bi želeli imeti simbol izdelan pri nas, nam pišite na info@geopedia.si.