Zakaj je dobro biti prijavljen uporabnik?

Pri prijavljenih (registriranih) uporabnikih se seja shrani tudi po tem, ko le-ta zapusti stran oziroma zapre računalnik. Ko se naslednjič na Geopedio spet vrne, bo pristal(a) tam, kjer je odšel(a).
Podatki o seji se shranjujejo na računalniku uporabnika in se izbrišejo takrat, ko se odjavi iz Geopedie (Odjava) oziroma takrat, ko pobriše vse piškotke na računalniku.

Oznake: