Pespoti.si

Lepo vreme že vabi najbolj zagrete pohodnike v naravo, ostale pa bo kmalu pregnala poletna vročina. Oglejte si nekaj zanimivih pohodniških poti, in preverite njihovo zahtevnost.

Pespoti.si

Vreme.geopedia.si

Spoznajte nov, natančnejši prikaz vremena za kateri koli kraj v Sloveniji. Sam projekt je nastal pod okriljem Vesolje.si, FMF-ja in Geopedie.

Vreme.geopedia.si

Geopedia Lite

Geopedia Lite je prenovljena različice Geopedie, katere namen je prijaznejši uporabniški vmesnik in preglednejši pregled podatkov. Prenovili smo iskanje poti, naredili smo prilagodljivo levo stran ter dodali nekatere nove funkcionalnosti.

Geopedia Lite

Integracija Geopedie

Geopedia Widget omogoča integracijo Geopedie v vaš zemljevid. Poleg navigacije po zemljevidu omgoča Widget še nekatere napredne funkcije, kot je povezava na zapis na zemljevidu, vklop in izklop določenih vsebin ter druge stvari.

Več o integraciji

Geopedia Pro

Geopedia Pro je namenjena izkušenim uporabnikom ter vsebuje naprednejše funkcionalnosti za delo s prostorskimi podatki. V Geopedii Pro razvijamo nove funkcionalnosti ter vključujemo funkcije iz stare različice.

Več o Geopedii Pro

Zadnje noviceRSS

ponedeljek, 13.04.2015
Geopedia World

Geopedia World je nova verzija spletne GIS apliakcije Geopedia.si, ki sedaj pokriva celoten svet (od tu tudi njeno ime). Vabimo vas, da preizkusite nove funkcionalnosti in začnete odkrivati svet kar preko vašega spletnega brskalnika: Geopedia World

Prvi uporabniki Geopedia World bodo prejeli začasno uporabo naprednih funkcionalnosti (Geopedia PRO), zato pohitite.

Vas zanima kaj omogoča GeopediaWorld? Poglejte si kratko predstavitev: 

0
torek, 06.01.2015
Smucarsko tekaske proge

V pričakovanju novih pošiljk snega smo na Geopedii posodobili pregled lokaciji smučarsko tekaških prog v Mestni občini Ljubljani in v Mestni občini Kranj.

Ogled tekaških prog na Geopedii

0
nedelja, 19.10.2014
Knowledge Hub GUI

Od zadnje posodobitve Geopedie, smo pretekle mesece precej časa posvečali nadgradnji jedra Geopedie, kar bo omogočilo nadaljnji razvoj novih funkcionalnosti.

0
torek, 15.10.2013
Moč Množic

Objavljena je bila aplikacija Moč Množic, ki je namenjena poročanju uporabnikom o izrednih vremenskih razmerah preko mobilnih naprav (telefoni, tablice). Glavni namen je boljša in hitrejša osveščenost ljudi o nenadnih vremenskih razmerah, ki velikokrat botrujejo velikim materialnim škodam in celo poškodbam ljudi.

Trenutna različica podpira poročanje o štirih naravnih vremenskih dogodkih:

  • Neurje
  • Stanje vodotokov
  • Stanje morja
  • Onesnaženost voda

5
ponedeljek, 29.07.2013
Toča Alarm

V tem tednu smo posodobili Geopedio, kjer smo odpravili nekaj težav. Tako smo odpravili težavo z označevanjem geometrij ter nekaj drugih performančnih težav. Hkrati smo dodali nekaj novosti, kot je izvoz lastnih GPX poti in točk ter filtriranje slojev in kart med osebnimi podatki.

0