Kako dodam nov zapis?

Ko prvič poženete aplikacijo, ste v čarovniku za dodajanje pojava Neurja. Tu lahko izberete moč sunkov in pa velikost toče. Z drsnikom določajte jakost oz. velikost. Če tega pojava ni, pustite drsnik na začetku, torej vrednosti 0.

Čarovnik za dodajanje neurja

Če želite vnesti več podatkov v sam zapis, kot jih ponuja čarovnik, pritisnite gumb na dnu Napredni vnos. Prenešeni ste na zemljevid in imate vse podatke na voljo za vpis.

Za določitev GPS lokacije pritisnite gumb GPS lokacija ob desnem robu pojavnega okna. Če ste že vnašali kakšen dogodek v aplikacijo, bo lahko naprava že imela podatke o stari lokaciji. To lahko vidite z že vnešenimi podatki o lokaciji, ki pa so označeni s klicajem. Lokacijo si lahko ogledate s pritiskom na gumb Prikaži na zemljevidu.

Stara lokacija

Na mobilnih napravah se bo urejevalnik podatkov skril, da boste lahko videli lokacijo. Pojavi se vrstica na dnu z gumboma Osveži lokacijo in Nazaj na urejevalnik. Prvi gumb osveži vašo GPS lokacijo, drugi pa van prikaži nazaj podatke o zapisu.

Ko ste zaključili, pritisnite gumb na vrhu Shrani. Če želite prekiniti vnos, pritisnite Prekliči. Dodan zapis boste lahko videli že na zemljevidu.

Ogled lokacije

Oznake: