uvoz točk

Pozdravljeni,

 

Uporabljam geopedio.si lite in me zanima kako uvozit gpx datoteko z večimi točkami. Lahko uvažam gpx z linijami pri uvozu gpx točkovne datoteke pa mi uvozi zgolj prvo točko neglede ali nastavim sloj kot točkovni ali večtočkovni.

LP

Prosim, če nam pošljete na

Glas proti!
-90

Prosim, če nam pošljete na info@geopedia.si vašo GPX datoteko ter ime sloja, kamor bi želeli uvoziti. Pogledali bomo, ali gre za kakšen poseben format ter kakšna je rešitev.

Pozdravljeni, Imam enak

Glas za!
120

Pozdravljeni,

Imam enak problem, kot kolega pred mano. Je na voljo že kakšna rešitev?

 

Hvala in LP

Jaka

 

Uvoz GPX-a z več točkami

Glas za!
117

Uvoz GPX-a z več točkami trenutno še ni podprt. Podprt je uvoz SHP datotek, vendar je na voljo le pri PRO različici. V teku je prenova podatkovne arhitekture in dokler le-ta ne bo dokončana, novih funkcionalnosti žal še ne bo.

Tudi mene veseli, da se stvar

Glas proti!
-112

Tudi mene veseli, da se stvar razvija v pravo smer. Vsekakor nas obveščajte, ko bo možen uvoz GPX ali KML datotek. Če bo zato potreben prehod na pro verzijo, bomo nekateri to verjetno tudi naredili.

Pozdravljeni, zanima me, če

Glas za!
100

Pozdravljeni,

zanima me, če se je težava z uvozom gpx datoteke z več točkami že uredila? Sem nov uporabnik (pro verzija) in sem pravkar naletel na zgoraj navedene težave. Če se je težava že rešila, potem jaz delam nekaj narobe...?

 

Hvala za odgovor in pojasnila

Tudi sam sem uporabnik Pro

Glas za!
103

Tudi sam sem uporabnik Pro Verzije. Nekega haska z tem statusem ni,

Sam sem se orientiral raje na OSM, kjer je doživetje vsaj zame občutno boljše.

 Pa brez zamere, cenim pa ažurnost hišnih številk. l.p.

Trenutno je ta stvar nekoliko

Glas proti!
-87

Trenutno je ta stvar nekoliko v ozadju, saj poteka večja prenova Geopedie, ki pa žal traja dlje časa, saj je veliko stvari povezanih s prenovo. Žal pa še ne moremo napovedati, kdaj bo ta prenova zaživela. Prosimo za razumevanje.