Točka na karti.

Kako ustvarim novo izhodiščno ali ciljno točko na karti.

V navodilih piše, da to naredim s klikom miške, vendar mi to ne uspe.

Kje grešim?

Lep pozdran Milan

Kako ustvarim novo izhodiščno

Glas za!
171

Kako ustvarim novo izhodiščno ali ciljno točko na karti.

V navodilih piše, da to naredim s klikom miške, vendar mi to ne uspe.

Kje grešim?

Lep pozdran Milan

Pri načrtovanju izleta

Pri načrtovanju izleta kliknite na želeno točko na zemljevidu. Ko se vam na desni pojavi seznam krajev, želeni kraj razširite in najdite gumb Izberi. Če ste na na prvem koraku, boste izbrali cilj, na drugem pa boste izbirali Začetek.

Izbira cilja/začetka

Pozdravljeni! Jaz imam

Pozdravljeni!

Jaz imam nekoliko drugačen problem. Ustvarila sem nov sloj, na katerem želim označiti 5 meteoroloških in 1 vodomerno postajo, za katere imam koordinate. Ali je mogoče hkrati prek orodja za pretvorbo koordinat, ki točko na zemljevidu nakaže, vrisati (označiti) to točko kot svojo točko? Če ne, mi lahko predlagate, kako bi lahko s temi podatki (kordinate) označila teh 6 točk.

Hvala za odgovorLaughing

 

 

Tega načina žal nimamo, gre

Tega načina žal nimamo, gre pa za zelo dobro idejo in tudi praktično, ki pa smo jo že implementirali drugje, tako da jo bomo tudi v Geopedio. Lahko nam pa zaenkrat pošljete te vaše podatke in sloj, v katerega bi želeli vnesti, pa vam mi vnesemo te točke.

Hvala za hiter odziv. Meni bi

Glas proti!
-138

Hvala za hiter odziv.

Meni bi ta funkcija prišla zelo prav, tako da vas zelo podpiram pri tem, da jo implementirate.

Mi lahko še zaupate, kam vam lahko pošljem podatke in sloj, v katerega bi vnesla te podatke. Kar na splošen info e-naslov?

Lep pozdrav.

 

 

 

Preden vam podatke pošljem,

Preden vam podatke pošljem, bi rada še preverila sledeče: za meteorološke postaje imam na voljo "približne" koordinate, npr. 46° 04’, 14° 31’ - kar mi niti na Geopedii najde, do natančnejših podatkih zaenkrat nimam dostopa. Ali si s takimi kombinacijami lahko pomagate?

Hvala že vnaprej!

 

Će nam poveste vir in če gre

Glas proti!
-138

Će nam poveste vir in če gre za približno verodostojne podatke, potem vam lahko vnesemo noter. Pišite kar na splošen naslov, ja.