Prijava

Pozdravljeni!

Moj problem je v tem, da se v portalu lahko normalno prijavim kot uporabnik, vendar pa pri pogledu na zemljevid kar naenkrat nisem več prijavljen. Pri zemljevidu se pa nikakor ne morem prijaviti. Gumb prijava tam očitno ne deluje. Tako ne morem uporabljati svojih vsebin...

Lep dan želim!

Geslo smo ponastavili in vam

Geslo smo ponastavili in vam ga poslali na vaš poštni naslov. Sedaj bi moralo delovati.

Še tole me zanima v zvezi s

Glas proti!
-135

Še tole me zanima v zvezi s prijavo.

Na portalu ne potrebujem prijave, ker me sam prepozna, Pri zemljevidu pa je prijava vsakič nujna. Dogaja se mi tudi to, da vedno, ko hočem naložiti drugo podlago (Topo Quo v Pohodništvu), me vmes vrže ven in se moram spet prijavljati. 

Je kakšna možnost, da bi bil tudi pri zemljevidih ves čas prijavljen (recimo opcija, da shrani geslo)?

Hvala za odgovor

Andrej

Piškotki so bili odstranjeni

Piškotki so bili odstranjeni iz Geopedie zaradi zakona, mi pa nismo želeli obremenjevati uporabnikom s sprejemanjem piškotkov. Je pa zdaj tako, da se po osvežitvi brskalnika prekine seja in zato uporabnik ni več prijavljen. Zato bi morali potemtakem zopet sprejeti uporabo piškotkov in omogočiti, da uporabnik sprejme piškotke. Tako da bomo premislili glede tega in javimo, kaj se odločimo. Trenutno potekajo druga dela na sami Geopedii, tako da ko bodo ta končana, se bomo lotili tega problema.