Android 4.1.2 login failed!

Pozdravljeni 

Na prejšnjem "pametnem" telefonu z Androidom 2.3 sem imel nameščeno Geopedio Pešpoti, žal pa je nisem dosti uporabljal zaradi slabih zmogljivosti telefona -  tudi zaradi tega sem ga zamenjal z zmogljivejšim, ki ima nameščen Android 4.1.2. Aplikacijo sem uspel namestiti, nikakor pa se ne morem prijaviti. Vsakič dobim odgovor "login failed", čeprav sem prepričan, da je uporabniško ime in geslo pravo. Ustvaril sem si celo nov račun, ker sem že dvomil vase, pa tudi ne gre.

Prosim za pomoč!

lp,

Andrej 

Prva različica Pešpoti za

Prva različica Pešpoti za Android je bila narejena že precej časa nazaj in podprta za takratne verzije, zato na novejših telefonih z novejšim API-jem ne delujejo. Zaenkrat smo to aplkacijo umaknili, ker nas je zanimalo, ali bi tovrstna aplikacija zanimala širšo javnost in ker je bil odziv velik, delamo zdaj na novi različici, ki bo bolj stabilna in imela več funkcionalnosti, vendar bo trajalo nekaj časa, preden bo na voljo. Bomo pa vsekakor veseli vsakršne pomoči.

Kaj se dogaja z obljubljeno

Glas proti!
-156

Kaj se dogaja z obljubljeno posodobitvijo? Še vedno login failed! Če zadeva ne deluje, jo pač umaknite z Google play.

Aplikacija je še vedno

Aplikacija je še vedno umaknjena z Android store-a.A vam jo slučajno prikazuje? Ker nam je ne. Aplikacije pa nočemo še dati ven, dokler je ne bomo dodobra stestirali.

Dajte nam vsaj beta verzijo.

Dajte nam vsaj beta verzijo. ..

Pozdravljeni! Jaz imam tudi

Pozdravljeni! Jaz imam tudi problem, da se v aplikaciji moč množic nemorem prijaviti nekaj časa sem bil je delalo sedaj pa spet napiše da ime ali geslo nista pravilna na računalniku se lahko prijavim in mi napiše vse podatke in kako dolgo sem uporabnik sedajse pa spet nemorem  vpisatina mobilnem telefonu imam pa verzijo androida 4.1.2. Prosim za odgovor. L.p.

Ste mogoče naredili

Glas proti!
-165

Ste mogoče naredili posodobitev aplikacije? Mogoče je prišlo do kakšne napake pri posodbitvi, zato predlagamo, da najprej poskusite odstraniti uporabniški račun na telefonu in se poskusite ponovno prijaviti, drugače poskusite odstraniti aplikacijo in jo ponovno naložiti. Bomo poskusili ugotoviti vzrok težave in javiti rešitev.